Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام جواد مهدوی نسب روز یکشنبه در نشست خبری در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان اظهار کرد: در این اردو ۸۰ دانشجو و برای اولین بار در کنار ۲۰ استاد مشاور رشته علوم تربیتی به‌ عنوان فرماندهان و افسران جنگ نرم خراسان رضوی سرفصل‌های از پیش تعیین‌شده را آموزش می‌بینند.

وی یادآور شد: واحد قوچان یکی از با برکت‌ترین واحدهای خراسان رضوی به شمار می‌رود و همدلی، هم‌افزایی و کار تیمی به همراه دغدغه کار فرهنگی و تربیتی از شاخص‌های دانشگاه آزاد قوچان است و همین علل موجب شد این شهرستان به‌ عنوان محل برگزاری اردوی تشکیلاتی و معرفی انتخاب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با بیان اینکه همواره کارهای تشکیلاتی با فراز و نشیب روبرو است و باید آسیب‌ها و ظرفیت‌های کار گروهی شناسایی شود، تصریح کرد: دانشجویان پس از مدت‌ها تعطیلی دانشگاه‌ها و در دوران پساکرونا می‌توانند در این اردوها تجربیات خود را انتقال داده و یک استاد دارای تجربه کار فرهنگی مسائل مطرح‌شده را مورد نقد و قضاوت قرار دهند.

مهدوی نسب با بیان اینکه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به دنبال تحقق مطالبات رهبری در دانشگاه‌ها است، گفت: یکی از اولویت‌ها در خراسان رضوی تأکید بر احیا و بازگشت به دو گوهر گران‌بهای قرآن و عترت است زیرا همین‌ها می‌تواند جامعه را از انحطاط نجات داده و در برابر شبیخون فرهنگی مقاوم‌سازی کند.

وی ادامه داد: نهاد به دنبال نقش سازی برای جوانان با هدف کادر سازی در تربیت نسل آینده است و می‌خواهد اساتید را در امر پرورش و تزکیه سهیم کند.

اعتلای جایگاه معرفت و اندیشه در اردوهای تشکیلاتی - معرفی دانشجویان
رئیس شورای تخصصی فرهنگی دانشجویی خراسان رضوی نیز در این نشست خبری با بیان اینکه این اردوی فرهنگی، تشکیلاتی و معرفتی از روز شنبه ۱۷ اردیبهشت به میزبانی قوچان شروع‌ شده، گفت: ۸۰ دانشجوی فعال در کانون‌ها، نشریات، هیئت‌های مذهبی و تشکل‌های اسلامی با همراهی ۲۰ استاد مشاور فرهنگی زیر نظر ۱۰ استاد در کارگاه‌های آموزشی شرکت می‌کنند.

حجت‌الاسلام رضا عباسپور با تأکید بر اینکه این منتخبان فرهنگی استان به‌ طور قطع می‌توانند برای زیرمجموعه‌های خود الگو شوند، بیان کرد: مهم‌ترین هدف در این اردوی تشکیلاتی لبیک گفتن به فرمایش مقام معظم رهبری در زمینه «جهاد تبیین» است.

وی اعتلای جایگاه معرفت و اندیشه در کار فرهنگی به همراه تبیین اصول و مبانی تشکیلات اسلامی را از مهمترین اهداف این اردو برشمرد و تصریح کرد: تشریح نگاه سیستمی به سبک زندگی ایرانی - اسلامی، آموزش مهارت‌های عمومی مورد نیاز جوانان با نشاط و امیدوار برای ورود به عرصه کار و تلاش، توجه به نقش ورزش در سلامت و ارتقای سواد رسانه و اخلاق‌مداری در فضای مجازی نیز از دیگر هدف‌های این اردو محسوب می‌شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد یادآور شد: واحد قوچان نسبت به مسائل فرهنگی دارای جایگاه ویژه‌ای در میان دیگر واحدهای استان بوده و برگزاری این اردوها در خارج از مشهد می‌تواند به بهتر دیده شدن دیگر واحدها و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی کمک کند.
شهرستان قوچان در فاصله ۱۳۷ کیلومتری شمال غربی مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی قوچان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی قوچان دانشگاه آزاد اسلامی قوچان دانشگاه آزاد خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۵۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم

روز اول سیزدهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» که با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است سپری شد و اما نکته قابل توجه حضور کم‌رنگ مسئولین در این جشنواره بود که به چشم می‌خورد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ساغر کتابی، جشنواره تیتر سیزدهم صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور برخی از مسئولان و معاونت‌های فرهنگی و دانشجویانی که از دانشگاه‌های مختلف به شهر مشهد مقدس آمده بودند، در دانشگاه فردوسی افتتاح شد.

بنا به گفته متین منتظمی، دبیر این جشنواره، ۱۲۰ اثر برتر در ۴۲ دسته در این دوره حضور دارند.
در جشنواره امسال آثار ارسالی در حوزه مجازی نیز مورد پذیرش و داوری قرار گرفتند و نگاه ویژه‌ای به بحث رسانه شده است. 

نکته جالب توجه روز اول اما عدم حضور مسئولین عالی وزارت علوم از جمله معاونت فرهنگی و اجتماعی یا رئیس دانشگاه میزبان جشنواره بود.

دانشجویانی که از سراسر کشور در این دوره از نشریات تیتر شرکت کرده‌اند انتظار دارند تا با دیدار بدون واسطه با مسئولین بتوانند دغدغه‌های حوزه نشریات را با آنها در میان بگذارند.

این جشنواره تا روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در محل دانشگاه فردوسی برپا بوده و دانشگاه‌های سراسر کشور در آن غرفه مخصوص به خود را دارند. دانشجویان آثار و انتشارات خود را در دید مخاطبان قرار داده‌اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • برپایی همایش واقع‌گروی معرفتی در فلسفه اسلامی و چالش‌های پیش‌رو
  • تجلیل از اولین گروه سفیران استاندارد در خراسان رضوی
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • حرکت تیم کشتی قوچان لاک‌پشتی است
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • لبنان پیشگام اولین اعتراضات دانشجویی ضداسرائیلی در جهان عرب