Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@22:24:21 GMT

تولید ماده ضدعفونی کننده جدید با ظرفیت ۱۰۰ تن در ماه

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۵۲۶۳۲

تولید ماده ضدعفونی کننده جدید با ظرفیت ۱۰۰ تن در ماه

کوروش علی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر از تولید ماده ضدعفونی کننده توسط مرکز رشد دانشگاه آزاد قوچان خبر داد و گفت: این محصول از مشتقات سیونورینگ اسید است که با توجه به فرایندهای انجام گرفته بر روی آن، علاوه بر ماندگاری بالا در حین استفاده، این امکان را دارد که چند ساعت بعد از ضدعفونی کردن محل آلوده، همچنان باعث از بین رفتن ویروس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد قوچان بیان کرد: با این کیفیتی که ما تولید می‌کنیم، این ماده تاکنون تولید نشده است.

وی با بیان اینکه تولید این محصول طی دو روز گذشته شروع شده است، اظهار کرد: در حال حاضر مشتری‌های خاص خود را در ارگان‌ها داریم.

علی‌نژاد ادامه داد: قرار بر این شد که این ماده ابتدا به صورت صنعتی تولید شود تا برای ضدعفونی کردن اماکن عمومی، بیمارستان‌ها، ارگان‌ها و مدارس در اختیار مسئولان مربوطه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه هم اکنون سفارشات بسیاری از داخل و خارج شهرستان داریم، از حمایت مدیر شبکه بهداشت، فرماندار، مدیر صنایع و ... شهرستان تشکر کرد.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد قوچان درخصوص گسترده بودن خط تولید هم افزود: خط تولید ما خط تولید داخلی است و کارخانه نیست و با مقیاسی کاملاً مشخص در داخل خود دانشگاه در حال تولید هستیم.

وی گفت: ما این ماده را به روستاها، اماکن عمومی، اماکن مذهبی، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها و ارگان‌ها می‌دهیم که این یک پوشش گسترده است و با توجه به اولویت این ماده را در اختیارشان قرار می‌دهیم و اینکه بگوییم این ماده برای یک سازمان یا نهاد می‌باشد کاملاً در اشتباه است.

علی‌نژاد با بیان اینکه در ماه اول این ماده با ظرفیت ۱۰۰ تنی تولید می‌شود، ابراز کرد: به دنبال مواد اولیه هستیم تا بتوانیم پوشش خوبی در سطح شهرستان داشته باشیم.

کد خبر 4870743

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان قوچان ویروس کرونا ویروس کرونا انتخابات 98 بوشهر ایلام سیلاب گرگان قزوین مجلس شورای اسلامی شهرکرد بارش باران تعطیلی مدارس ماسک طبی شیراز بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۲۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از معاونت علمی، یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 750796

دیگر خبرها

  • آفلاتوکسین چیست؟ سمی خطرناک در آجیل با ...
  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • آیا آجیل ها آفلاتوکسین دارند ؟
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل